Недеревні ресурси лісу

Друк
Перегляди: 1349

Останнім часом особливого значення набуває більш широке використання можливостей лісового господарства у зміцненні кормової бази тваринництва, виробництва харчових продуктів з дикорослих плодів, ягід, горіхів, грибів тощо.

Фахівці лісового господарства повинні знати технологію заготівлі сіна, строки та способи збирання основних дикорослих плодів та ягід, технологію їх переробки, їстівні, умовно їстівні, неїстівні та отруйні гриби, лікарські рослини наших лісів, технологію їх первинної обробки та зберігання. Необхідно знати лісівничі вимоги та технологію підсочки берези, вміти вибрати місце для організації пасіки, знати біологію бджолиної сім'ї та порядок сезонних робіт на пасіці.

Саме цьому навчає студентів досвідчений фахівець Дем'яненко Олена Ігорівна.

Коледж підтримує постійний зв'язок з Інститутом лікарських рослин Академії аграрних наук України.

1

 

новостройки киевской области . Таблички на дверь купить подарок набор табличек на дверь. . banyumili.com